Certifierade och stor omtanke på miljö & kvalité

Vi är ett nischat kyltransportföretag certifierat inom Kvalitets- & Miljöledningssystem enligt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004.

Vi har 15 anställda som alla är specialutbildade inom kyltransporter för hemleveranser inom Stor-Stockholm och Uppsala med kapacitet på upp till 1500 tidsangivna stopp/dag, gäller även icke-kyltransporter.

Vi transporterar produkter som ställer höga krav på kyltemperatur bl.a. gourmetmat, mejeri- charkuteri- fågel och fiskprodukter, matkassar, medicin, barnmat och även mat till flyg och tågtrafiken.

För viinnebär varje enskild leverans ett ansvar. Det ansvaret har vi hittills förvaltat på bästa möjliga sätt.

Vi har byggt upp ett stort förtroende bland kunderna, vilket också gjort att företaget stadigt ökat sin omsättning och personalstyrka för varje år.

Vi arbetar med fasta stoppriser, på så sätt kan kunden beräkna sina exakta leveranskostnader och inga extra avgifter tillkommer.

Vi policy är att avlasta kundens ansvar så mycket som möjligt, för att kunden ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet och på så sätt uppnå ett starkt samarbete som ger bästa möjliga lönsamhet och resultat.

Ring eller skicka ett mail för prisförfrågan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Kyltransport och hemleverans

Vi tar hand om dina kyltransporter. Vi är experter och har specialutbildad personal inom thermotransporter samt kyltransporter. Vi är proffs på hemleveranser.

Termostransporter
Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med termostransporter och kyltransporter är du välkommen att kontakta oss.
Kontakt

Kontakta gärna oss